Op zoek naar het ultieme geluk, succes en die felbegeerde vrijheid? Je hebt het al gevonden, maar wellicht nog niet ontdekt…

Haal het allerbeste uit je leven door luisteren naar je ‘puurste’ zelf. Train je mindset en ontdek hoe je ‘jouw weg’ vrij en met energie bewandelt.

Vraag jij je wel eens af… 

Wie voor jou bepaalt wat ultiem geluk is? Wat de graadmeter is voor succes en de definitie is van vrijheid? Wat voor jou het hoogst haalbare is?

Vaak laten we ons geluk afhangen van de externe factoren; van de mensen en hun acties om ons heen. Maar geluk – cliché maar waar – komt van binnenuit. Het zijn jouw waardeoordelen en mindset die jouw geluk, succes en vrijheid bepalen.

 

Word je eigen – en allerleukste – tourguide

Bepaal ZELF welke ‘top’ je wilt bereiken en welke weg leidt naar jouw succes en geluk. Jij bepaalt hoe hard je loopt, hoe hoog je klimt en welke ‘avontuurlijke’ routes jou de energie en drive geven om voor het ‘ultieme’ te gaan.

Ga die bijzondere relatie met jezelf of een ander aan

Vind die felbegeerde (financiële) vrijheid

Ontwikkel je optimaal – zowel persoonlijk als professioneel

Word de beste versie van jezelf - authentiek en puur

Ga terug naar de kern en train je mindset – met praktische coaching & tools

Om jouw doelen te behalen en je leven de invulling te geven waar jij naar verlangt, dien je je mindset te trainen en aandacht te geven – iedere dag. Je dient de blinde vlekken weg te halen, zodat je op een vrije manier de juiste richting op blijft gaan – jouw richting.

University For Your Soul biedt je alles wat je nodig hebt om terug te gaan naar de kern en je mindset effectief te trainen:

De eerste maand betaal je €9.97 ex btw
Daarna drie maanden €49,- ex btw ipv €89 ex btw

OF

Betaal ineens €150,- ex btw en ontvang de eerste maand geheel gratis.

Na deze vier maanden loopt het membership automatisch af.

Praktische tips & Tools

Online programma’s waar je zelf uit kunt kiezen

Persoonlijke coaching in de besloten groep

Een mega community met gelijkgestemden.

Elke maand een nieuw thema waar je mee aan de slag gaat

Heldere wekelijkse intenties

Deep dives, Meditaties (ook live) & Visualisaties

Audio’s, Livestreams & Masterclasses.

Q&A’s, een app en een online academy

Ben jij klaar om jouw geluk te bepalen, het beste uit jezelf te halen en met plezier, energie en overtuiging ‘jouw weg’ te bewandelen?

Ik ben begin dit jaar op de facebookpagina van Jamie terechtgekomen ( niks is toeval ) op een moment dat ik niet wist hoe ik verder open gekraakt kon worden. Ik begon haar filmpjes te kijken en ging mee doen met de live meditaties. Het viel mij op dat ik blij werd van deze aanpak. Jamie zet je zelf aan het werk, wil je leren zelf door diepere lagen van jezelf heen te gaan en de energie daar weer meer in beweging te zetten. Niet altijd makkelijk, zeker omdat je veel oude overtuigingen en egostukken tegenkomt, maar wel DE manier om dichterbij je soul te komen.
Voor mij is Jamie benaderbaar, een sterke vrouw met veel wijsheid, helder gevoel en zelfliefde. Een powervrouw die een grotere groep souls kan dragen en je heel veel kan leren.
Verwacht niet dat het op een presenteerblaadje komt. Neem jezelf serieus ! Dat doe ik en dus kies ik ook bewust en intuitief voor de beste teachers. Tijdens een sessie die ik geboekt had met Jamie hebben we samen een deel van mijzelf terug laten keren. Dit heeft diepe impact op mij gemaakt en is het begin van een mooie zielenreis terug naar mijzelf geworden. Ik geniet van de University for your soul, waarin je in een veilige mooie groep, dagelijks alles kunt en mag delen, oefenen en er een gelijkgestemdheid voelbaar is. Je hoeft er alleen maar bij te ZIJN.
There is a crack in everything, thats where the light gets in.
Ik ben dankbaar !

Sylvia van 't Hof

De eerste keer dat ik meedeed , was toen Jamie een dichter bij je intuïtie challenge gaf.. ik vind Jamie een prachtige vrouw en heel mooi om de filmpjes te zien wat ook heel professioneel aangepakt was. Ook heeft ze me geïnspireerd om haar te blijven volgen. Ik ben nu aangesloten bij de pure love groep en heb heel veel inzichten gekregen en daar ben ik Jamie ook heel dankbaar voor. Heb mezelf altijd klein gehouden en langzaam zet ik mezelf op nummer 1 maar dat is wel een heel proces. Onzekerheid angst, eigenlijk heb ik een heel groot ego en mijn ziel ligt ergens diep verstopt, ben heel veel bezig met spirituele boeken van onder andere Gabrielle , en online Jamie waar ik heel veel van leer en mijn angsten omzet in liefde merk ook dat er veel veranderingen zijn in vriendschappen collega’s en familie. Ik sta wat meer aan de zijlijn en niet meer dat ik alles voor iedereen goed wil doen.  dank je wel lieve Jamie en kan iedereen aanraden mee te doen er is echt veel veranderd ten goede.

Elvira Luimee

Ik ben ingestapt in het membership omdat ik zocht naar n coach die mij steeds zal prikkelen om n laag dieper en hoger en breder te gaan tot het zoeken naar mn diepste zijn! Moeilijke dingen die oppoppen niet schuwt . Maar toch ook de stof tevens fijn en mooi en plezierig houdt om elke dag mee aan de slag te gaan op eigen tempo en keuze .En nu heet het de university of soul heerlijk om te mogen studeren in wat ik eigenlijk allang weet maar steeds verder mag herontdekken!! Het is fijn om in de groep te delen met anderen die ook op reis zijn en begrijpen waar je mee bezig bent.

Claske van Vuuren

Soms weet je het gewoon even niet en dat is oké

Vrij zijn, je eigen leven creëren. Blokkades en overtuigingen de das om doen. Het klinkt zo heerlijk, maar het is wel een proces, waarin je ook de bad and the ugly tegenkomt. We worden constant getraind om te ‘doen’. Ons drukke leventje laat ons niet gewoon aanwezig zijn. Soms weet je het gewoon even niet en dat is oké.

Je hebt een leidraad nodig die je helpt om meer bewustzijn te ontwikkelen naast je dagelijkse beslommeringen. Handige trucs die je helpen je hoofd op te ruimen en ruimte te maken voor hetgeen waar je eigenlijk naar verlangt.

Door jezelf te leren kennen, kun je je eigen overtuigingen en blokkades die je in bepaalde area’s van je leven blokkeren ombuigen. Op praktische wijze dat wat je al weet daadwerkelijk te integreren in je privé leven en business. Vicieuze cirkels doorbreken.

Het onderbewustzijn maakt geen verschil tussen constructieve en destructieve gedachten, maar gaat aan de slag met de gedachten die jij erin stopt. Door bewuster te worden van je gedachten en dagelijks je mindset te trainen, behaal je de resultaten waar je daadwerkelijk naar verlangt.

Bij University For Your Soul leer je 4 maanden:

Je mind en mindset te trainen

Doelen te behalen en om te zetten in resultaat

Jezelf te zijn en te accepteren in ALLE opzichten

Keuzes maken vanuit jouw kern – vanuit de persoon die je bent

Het proces van transformatie te begrijpen en toe te passen

Negatieve emoties om te zetten en je gedachten te veranderen

De scherpe randjes van het leven te halen

Jezelf de ruiste richting op te sturen, vanuit – en naar – je kern

MELD JE HIER AAN!

 SCHRIJF JE NU IN EN KRIJG DIRECT TOT ALLES TOEGANG! 

Geen moment spijt gehad om me aan sluiten bij deze prachtige community! Een mooi en puur mens, die je meeneemt op je eigen weg naar inzicht, rust en vrijheid. Jij inspireert mij om anderen te inspireren, jij helpt mij om in mezelf te geloven, jij laat mij inzien dat we deel uitmaken van een prachtig universum. Van een groter geheel. En dat dit universum ons helpt om onze doelen te bereiken en een beter mens te worden. Bedankt Jamie Leona

Elvira van de Ven

Afgelopen zomer heb ik de Return to Love Summerschool gevolgd bij Jamie. Dit was de beste investering in mezelf die ik kon doen. Het heeft me geholpen om te zien wie ik daadwerkelijk ben. Nu ben ik opgenomen in het membership University for your Soul, en daar gaat het verder, nog dieper. Het helpt me bij het maken van keuzes, het volgen van mijn gevoel, het onderscheiden van het ego en veel meer. En Jamie doet dat op een heel leuke manier, met veel persoonlijke aandacht voor iedereen! Ik ben erg dankbaar dat ik hier onderdeel van mag zijn!

Laureen van Beurden

Nog steeds super blij met de fijne begeleiding van Jamie Leona!
1vd beste stappen die ik voor mezelf heb kunnen maken dit jaar
Persoonlijke groei met aan je zijde een liefdevolle coach die je begeleid.
Alles binnen handbereik met de fijne app zodat je alles rustig kunt nalezen of opzoeken als je iets gemist hebt
Je kunt je eigen tempo volgen
Fijne meditaties ,visualisaties,livestreams etc.die je ondersteunen in je persoonlijke groei.
Mooie inzichten komen tot bloei
De fb groep waar je dingen kunt vragen of delen en waar je veel van anderen kunt leren
Kort om, wil je jezelf ontwikkelen doorgroeien en leven vanuit een flow waarbij je jezelf kan en mag zijn is dit het fijnste Kado wat je jezelf kan geven.

Vanessa Paeshyse

Tijdens deze 4 maanden krijg je diverse tools en coaching. Je krijgt de helderheid en inzichten om nieuwe prioriteiten te stellen en keuzes te maken.

Je leert je eigen succesformule samen te stellen die je nodig hebt om jouw leven – zowel privé als zakelijk – te transformeren.

Geniet van je (financiële) vrijheid, behaal de resultaten waar je naar verlangt, verbeter de relatie met jezelf, voel je energiek en leef bewust en gezond.

Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te worden – JIJ zoals je bent op je puurst?

Het willen leren over jezelf, de verdieping aangaan om dichter bij je Zijn te komen was altijd al een verlangen van mij. Maar een coach vinden die echt met jouw ideeën en opvattingen resoneert was een hele zoektocht, maar bij Jamie voelde het als thuiskomen. Dankbaar dat ik bij deze warme groep mag horen met liefdevolle gelijkgestemde souls! Jamie weet je te raken, te motiveren om dit pad samen met haar hulp, met vallen en opstaan, te gaan bewandelen. De tools die ze je geeft en de hulp daarbij hebben mij al zo veel gebracht dat ik met liefdevolle overtuiging en vol vertrouwen doorga! Bedankt lieve Jamie om wie je bent en wat je doet.

Jamie Leona volgde ik al een tijdje. Ik wilde meer leren over the Course in Miracles. Dat doe ik nu in the University of the Soul. Heel fijn om hier echt verdieping te vinden. 

Wat ik ook heel erg fijn vind, is om mensen online verbonden te zijn die like-minded zijn.

Selma Haring

‘Heel toevallig’ en puur op gevoel in het membership van Jamie gestapt. Een warm bad met super waardevolle informatie om elke keer een stapje dieper te gaan. Vooral fijn dat er zoveel in de groep gebeurd dat je er steeds weer aan herinnerd wordt om er mee bezig te zijn.

Annabel de Jonge

VEEL GESTELDE VRAGEN
1. Kun je alle losse e-courses die er ook bij zitten in je eigen tempo volgen?

Ja dat kan zeker. Je ontvangt direct na de betaling de inlog gegevens voor de online training. Vanaf het moment dat je inlogt opent de training, er zal er elke maan een nieuwe maandthema open gaan. De training en e-courses blijven toegankelijk zolang je lid bent, dus je kunt zo lang over de maandthema’s en e-courses doen als je wilt. De maandthema’s worden ondersteunt door de de wekelijkse live trainingen en Q&A’s.

2. Wat houdt de Community precies in?

De Community is een zeer unieke en waardevolle besloten Facebook community waar alleen members in zitten die een van de betaalde trainingen volgen. Maandagochtend kunnen er verdiepingsvragen worden gesteld. En er is wekelijks een zeer waardevolle masterclass live te volgen. Inclusief elke zondag een live meditatie.  Tevens zijn de Members zelf heel erg actief in de community, waardoor er elke dag veel inspiratie en support te vinden is.

3. Waar volg ik het programma?

De online training vindt plaats in een besloten en beveiligde online omgeving. Je krijgt hier direct toegang toe na de betaling van je bestelling. Ook krijg je onze app erbij.

4. Naast het maandthema en alle masterclassen en bijbehorend content wat vind ik nog meer in de online omgeving?

Je vindt diverse e-courses zoals:

Van ratio naar intuïtie
Clearing Statements
Remember
It’s never about the money
40 dagen wonderen

En er komen steeds weer nieuwe e-courses bij.

MELD JE HIER AAN!

Life is now. 
Game. On. 

Simple Share Buttons
Simple Share Buttons